Razvoj compliance kulture i kulture integriteta

 

CODUPO kao partner Barrett Values Centre, u procjeni, razvoju i izgradnji organizacijske kulture koristi BARRETT MODELTM.

BARRETT MODELTM

Barrettov model revolucionarno je djelo Richarda Barretta. Inspiriran je Hijerarhijom potreba Abrahama Maslowa i testiran tijekom više od dva desetljeća u tisućama organizacija diljem svijeta.

Model identificira sedam područja koja obuhvaćaju ljudske motivacije. Ona se kreću od osnovnog preživljavanja na donjen dijelu do služenja i brige za buduće generacije u gornjem dijelu prikaza.

Model pruža provjeren i izuzetno koristan prikaz za razumijevanje vrijednosti vaših zaposlenika, lidera i ostalih dionika te nudi alat za stvaranje produktivnijih odnosa među njima i usklađivanje organizacijskih i osobnih vrijednosti sa svrhom postojanja vaše organizacije.

Izvor: https://www.valuescentre.com/barrett-model/

 

VRSTE PROCJENA KOJE NUDIMO:

  • CULTURAL VALUES ASSESSMENT (CVA)
  • LEADERSHIP VALUES ASSESSMENT (LVA)
  • INDIVIDUAL VALUES ASSESSMENT (IVA)
  • PERSONAL VALUES ASSESSMENT (PVA)
Besplatno isprobajte klikom ovdje.

 

CODUPO korištenjem alata Barrett Analytics i Culture Assessments nudi sofisticirane mjerne instrumente za pronalaženje ključnih pokazatelja vaše organizacijske kulture, zaposlenika i lidera.

 

ŽELITE PROCJENU I RAZVOJ ORGANIZACIJSKE KULTURE, ZAPOSLENIKA ILI LIDERA?

Kontaktirajte nas

 

RAZVOJ ORGANIZACIJSKIH VRIJEDNOSTI

ZAŠTO VRIJEDNOSTI?

Zato što izgradnja vaše optimalne organizacijske kulture započinje razumijevanjem vrijednosti koje je nadahnjuju. Te vrijednosti – svjesne ili nesvjesne – motiviraju svaku odluku ili poduzetu radnju.

Fokusiranje na vrijednosti omogućuje nam da uočimo i protumačimo osnove ponašanja. Kao rezultat, u stanju smo stvoriti jasnu i preciznu sliku sadašnjeg i budućeg razvoja vaše organizacije.

Zapravo, vrijednosti su toliko ključne za razvoj vaše organizacije, da su zapravo vodeći pokazatelj potencijalnih problematičnih područja.

Izvor: https://www.valuescentre.com/barrett-model/

CODUPO Vam može pomoći u kreiranju i razvoju Vaših jedinstvenih organizacijskih vrijednosti.

Kontaktirajte nas

 

USKLAĐIVANJE VRIJEDNOSTI, MISIJE I VIZIJE S KULTUROM ORGANIZACIJE

Vrijednosti, misija i vizija čine identitet, tj. karakter organizacije, koji određuje kako se organizacija predstavlja, na koji način djeluje i kakav dojam (image) ostavlja u javnosti. Samo sklad između identiteta („onoga što organizacija jest“) i imidža („onoga što bi organizacija željela biti“) dovodi do pozitivne reputacije.

Želite li izgraditi pozitivnu reputaciju i otkriti najvažnije razloge zbog kojih zaposlenici žele raditi u Vašoj organizaciji?

Kontaktirajte nas