INTEGRITY LINE

 

Vodeći softver za prijavu nepravilnosti u Europi!

Digitalizirajte i pojednostavite svoje procese upravljanja prijavama nepravilnosti i ostalim kršenjima etičkog kodeksa i poduzmite prvi korak prema većoj transparentnosti i povjerenju u svojem poduzeću još danas.

INTEGRITY LINE je siguran i povjerljiv sustav za prijavu nepravilnosti koji omogućuje vašim zaposlenicima i trećim stranama da prijave nepravilnost kao što su korupcija, zlouporaba ovlasti, diskriminacija i uznemiravanje prije nego što kontaktiraju vanjske institucije ili medije.

Odabirom INTEGRITY LINE pokazujete svojim zaposlenicima i dionicima da vam je njihovo mišljenje važno.

INTEGRITY LINE je prilagodljiv softver za prijavu nepravilnosti koji vam pomaže da se u potpunosti uskladite s EU Direktivom o zviždačima i Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

S našom INTEGRITY LINE uslugom možete:

  • Anonimno prijavite sve nepravilnosti: Vaš će identitet ostati povjerljiv, što vam omogućuje da izrazite svoju zabrinutost bez straha od odmazde.
  • Osvijetlite probleme: Bilo da se radi o nedoličnom ponašanju, prijevari, uznemiravanju ili kršenju etike, vaša prijava pomaže u brzom rješavanju problema i održavanju sigurnog i etičkog radnog okruženja.
  • Potaknite pozitivnu promjenu: Vaše prijave su neprocjenjive u prepoznavanju područja za poboljšanje i jačanju predanosti etičkim poslovnim praksama.

Najveći broj prijava (53%) zaprimi se preko anonimnih web aplikacija.

ACFE (2024) Occupational Fraud 2024: A Report to the Nations

Trebate li podršku oko svog sustava za prijavu nepravilnosti?

Kontaktirajte nas.