ISO 37301 COMPLIANCE MANAGEMENT SYSTEMS

 

Implementacija sustava upravljanja usklađenošću prema normi ISO 37301 Compliance Management Systems


Jeste li spremni postaviti nove standarde izvrsnosti u upravljanju usklađenošću sa zakonima i propisima?

Mi smo ovdje da vam pomognemo! Naša usluga implementacije norme ISO 37301 pruža sveobuhvatna rješenja koja će vašem poslovanju osigurati usklađenost sa svim relevantnim zahtjevima i normama.

Norma ISO 37301 predstavlja ključni alat u postizanju učinkovitog upravljanja usklađenošću, pružajući strukturu i smjernice za razvoj i primjenu sustava upravljanja usklađenošću u vašoj organizaciji. Kroz našu stručnu podršku i iskustvo, pomoći ćemo vam u svim fazama implementacije ove važne norme.

Naš tim stručnjaka specijaliziranih za upravljanje usklađenošću osigurat će vam podršku i vodstvo tijekom cijelog procesa implementacije, prilagođavajući rješenja vašim specifičnim potrebama i izazovima. Bez obzira na veličinu vaše tvrtke ili industriju u kojoj poslujete, naša usluga je prilagođena upravo vama.

Što je ISO 37301 Compliance Management Systems?

ISO 37301 Sustav upravljanja usklađenošću  – najviši je standard za postavljanje, razvoj, implementaciju, procjenu, održavanje i poboljšanje učinkovitog sustava upravljanja usklađenošću.

Primjenom standarda ISO 37301 tvrtka pokazuje svoju predanost usklađenosti s relevantnim zakonima, regulatornim zahtjevima, industrijskim kodeksima, organizacijskim standardima, kao i standardima dobrog upravljanja, općeprihvaćenim najboljim praksama, etičkim kodeksom i očekivanjima zajednice.

Prema ISO 37301 standardu, CMS se može uspostaviti kao samostalni sustav upravljanja ili se integrirati s drugim sustavima upravljanja temeljenim na standardima kao što su ISO 9001, ISO 45001 i dr.

Kako Vam CODUPO Compliance može pomoći?

Našim klijentima pomažemo u implementaciji, izradi politika, postavljanju internih procesa i procedura, provedbi edukacija i pripremi organizacije za finalnu certifikaciju. Zašto odabrati našu uslugu:

? Individualni pristup: Svaki projekt prilagođavamo vašim jedinstvenim potrebama i ciljevima kako bismo osigurali da implementacija bude u potpunosti usklađena s vašom poslovnom strategijom.

? Stručnost: Naš tim stručnjaka ima godine iskustva u području usklađenosti i etike te će vas voditi kroz proces implementacije s pouzdanošću i sigurnošću.

? Efikasnost: Slijedimo najbolje prakse i provjerene metode kako bismo osigurali da implementacija bude brza, učinkovita i bezbolna za vašu organizaciju.

Naše usluge uključuju:

? Procjenu trenutnog stanja vašeg poslovanja i identifikaciju područja za poboljšanje.

? Izradu i prilagodbu CMS-a prema vašim specifičnim potrebama.

? Obuku vaših timova o pravilima i postupcima u skladu s ISO 37301.

? Kontinuiranu podršku i savjetovanje tijekom cijelog procesa implementacije.

VIŠE O USLUZI IMPLENTACIJE POGLEDAJTE U BROŠURI.

 

Sustainable Development Goals

Ovaj standard pridonosi sljedećim Ciljevima održivog razvoja – Sustainable Development Goals

 

Kontaktirajte nas