Korištenje kolačića

 

Naša Internet stranica koju posjećujete koristi Kolačiće.

Kolačići su datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na vašem tvrdom disku, što našoj Internet stranici omogućava prepoznavanje vašeg računala prilikom slijedećeg posjeta stranice CODUPO d.o.o.

Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati tehničke podatke kao što su Kolačići, IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu.

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki internetske stranice i boljeg korisničkog sustava. Ti kolačići mogu biti privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici ili stalni kolačići koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta.

Kolačiće možete u bilo kojem trenu lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu Firme automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama, IP adresa i sl.) Firma ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.