Certified ISO 37001 Anti-bribery Management Systems – Lead Implementer

 

 

Zašto biste trebali prisustvovati?

Edukacija za ISO 37001 Lead Implementer omogućuje vam razvijanje potrebne kompetencije i vještina za implementaciju, primjenu, upravljanje i održavanje sustava za upravljanje protiv podmićivanja (Anti-bribery Management Systems – ABMS) koji se temelji na ISO 37001. Tijekom ove edukacije steći ćete znanja potrebna da bi razumjeli sustave za upravljanje podmićivanjem i učinkovitim sprečavanjem, otkrivanjem i rješavanjem korupcije prije nego što dođe do negativnog utjecaja na reputaciju i dobit organizacije.

Nakon savladavanja svih potrebnih kompetencija sustava za upravljanje podmićivanjem, možete pristupiti polaganju ispita i prijaviti se za certifikaciju „Certified PECB ISO 37001 Anti-bribery Management Systems – Lead Implementer“.

 

Posjedovanjem certifikata PECB ISO 37001 Anti-bribery Management Systems – Lead Implementer moći ćete dokazati da imate praktično znanje i vještine za implementaciju i provedbu ISO 37001 u organizaciji.

Vrijednost PECB certifikata strogo je potvrđena akreditacijom Međunarodne asocijacije za akreditaciju (IAS) prema ISO / IEC 17024. PECB je pridruženi član Neovisnog asocijacije ovlaštenih registara (IAAR), punopravni član Međunarodne asocijacije certificiranih djelatnika (IPC), član potpisnik IPC MLA-a i član Club Ebios-a.

Tko bi trebao prisustvovati?

 • Menadžeri ili koordinatori antikorupcijskog programa ili sustava za upravljanje protiv podmićivanja
 • Stručni savjetnici koji žele ovladati znanjem i vještinama potrebnim za implementaciju i provedbu sustava za upravljanje protiv podmićivanja
 • Manageri za usklađenost, zaposlenici u odjelima izloženijim riziku korupcije
 • Zaposlenici ili članovi tima zaduženog za antikorupcijske programe ili sustave za upravljanje protiv podmićivanja

 

Ishodi učenja

 • Razumjeti povezanost između ISO 37001 i drugih standarda i regulatornih okvira
 • Ovladati konceptima, pristupima, metodama i tehnikama koje se koriste za implementaciju, provedbu i učinkovito upravljanje ABMS-om
 • Naučiti kako tumačiti zahtjeve ISO 37001 u određenom kontekstu organizacije
 • Naučiti kako podržati organizaciju da učinkovito planira, implementira, upravlja, nadgleda i održava ABMS
 • Steći stručna znanja kako bi mogli savjetovati organizacije u implementaciji sustava za upravljanje protiv podmićivanjem

Edukacijski pristup

 • Ova se edukacija temelji na teoriji i najboljim praksama koje se koriste u provedbi sustava za upravljanje protiv podmićivanja prema ISO 37001
 • Predavanja su upotpunjena primjerima na temelju studija slučaja
 • Praktične vježbe slične su certifikacijskom ispitu

Brošuru edukacije možete preuzeti ovdje.

Preuzmite e-Learning brošura

Mjesto održavanja: online

Datumi:

12. – 16. 02. 2024. (9:00 – 14:00)

Jezik: Predavanja su na hrvastkom jeziku, materijali i ispit na engleskom jeziku.

Cijena: 990 Euro + PDV

POŠALJI UPIT

ONLINE PRIJAVA

KALENDAR EDUKACIJA

Certificirani PECB trener: dr.sc. Silvija Vig

Napomena: Predavanja su na hrvatskom jeziku, a materijali na engleskom jeziku.

Kalendar edukacija


 Više o predavačici:

dr.sc. Silvija Vig

Silvija Vig je savjetnica, trenerica i autorica u području usklađenosti, etike, integriteta i anti-korupcije.

Doktorirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na temu „Utjecaj poslovne etike na uspješnost poslovanja poduzeća“. Autorica je brojnih znanstvenih radova i predavačica kolegija Business Ethics and CSR na Rochester Institute of Technology Croatia. Vlasnica je tvrtke CODUPO Compliance specijalizirane za implementaciju i audit Compliance i anti-korupcijskih programa.

Certificirani je ISO 37001 Anti-bribery Managemnet Systems – Lead Implementer i Auditor, ISO 37301 Compliance Management Systems – Lead Implementer, uz to što je CCEP-I – Certified Compliance and Ethics Professional – International, i LPEC – Leading Professional in Ethics and Compliance.

Autorica je knjige „Poslovna etika – Kako razviti autentično vodstvo i izgraditi kulturu zadovoljnih i angažiranih zaposlenika programima etike i usklađenosti?“, koja je obavezna literatura na više fakulteta i visokoškolskih ustanova u regiji.

Članica je odbora Komisije za društveno odgovorno poslovanje i borbu protiv korupcije Međunarodne trgovačke komore – ICC Hrvatska.