Certified ISO 37301 Compliance Management Systems – Lead Implementer

 

Što je ISO 37301?

ISO 37301 standard je sustav upravljanja tipa A koji određuje zahtjeve i daje smjernice za implementaciju, razvoj, primjenu, ocjenu, održavanje i kontinuirano poboljšanje sustava upravljanja usklađenošću (Compliance Management Systems – CMS). CMS pruža organizacijama strukturirani pristup za pridržavanje svih obveza usklađenosti, tj. zahtjeva koje obvezno moraju poštivati, poput zakona, propisa, sudskih presuda, dozvola, licenci, kao i onih koje dobrovoljno odluče poštivati, poput internih politike i postupke, kodeksa ponašanja, standarda i sporazuma sa zajednicom ili nevladinim organizacijama.

Zašto biste trebali prisustvovati?

Edukacija za sustav upravljanja usklađenošću ISO 37301 (funkcija praćenja usklađenosti) omogućuje vam razvijanje potrebne stručnosti i vještina u implementaciji, razvoju, primjeni, procjeni, održavanju i poboljšanju učinkovitog sustava upravljanja usklađenošću (CMS) koji se temelji na normi ISO 37301. Tijekom ove edukacije steći ćete i temeljno razumijevanje upravljanja sustavom usklađenosti i naučiti osnovne elemente potrebne za njegovu implementaciju.

Tko bi trebao prisustvovati?

  • Službenici za usklađenost / menadžeri za usklađenost
  • Stručni savjetnici / savjetnici koji žele ovladati provedbom sustava upravljanja usklađenošću na temelju standarda ISO 37301
  • Pojedinci koji su odgovorni ili koji podržavaju provedbu sustava usklađenosti u organizaciji
  • Zaposlenici u odjelu usklađenosti

Ishodi učenja

  • Razumjeti sve elemente, glavne procese i načine funkcioniranja sustava usklađenosti temeljenog na ISO 37301
  • Razumjeti povezanost ISO 37301 s drugim standardima i regulatornim okvirom
  • Razumjeti koncepte pristupa, standarda, metoda i tehnika za provedbu i učinkovito upravljanje sustavom upravljanja usklađenosti
  • Naučiti kako podržati organizaciju da učinkovito planira, implementira, upravlja, nadgleda i održava CMS
  • Steći potrebna znanja i vještine za savjetovanje organizacija u implementaciji sustava za upravljanje usklađenošću

Certifikacija

Nakon savladavanja svih potrebnih koncepata sustava upravljanja usklađenošću, možete pristupiti polaganju ispita i prijaviti se za certifikaciju „PECB certificirani ISO 37301 Compliance Management Systems – Lead Implementer“. Posjedovanjem certifikata PECB Compliance Management System Lead Implementer moći ćete dokazati da imate praktično znanje i profesionalne sposobnosti za učinkovito upravljanje sustavom upravljanja usklađenošću u organizaciji.

 

PECB

CODUPO kao ovlašteni reseller svjetski priznate certifikacijske kuće PECB, nudi široku lepezu certifikacije ISO standarda za pojedince.

Certifikacijom ISO standarda PECB certifikacijske kuće postajete svjetski priznati Certified Manager, Implementer, Lead Implementer, Auditor ili Lead Auditor.

PECB je pridruženi član Neovisne asocijacije ovlaštenih registara (IAAR), punopravni član Međunarodne asocijacije certificiranih djelatnika (IPC), član potpisnik IPC MLA-a i član Club Ebios-a.

Mjesto održavanja: online

Datumi:

30. 09. – 04. 10. 2024.

02. – 06. 12. 2024.

Cijena: 1.050 Euro + PDV (Cijena uključuje materijale, ispit, certifikaciju i održavanje certifikata u prvoj godini)

Mogućnost polaganja ispita u Zagrebu ili online.

Jezik: Predavanja su na hrvastkom jeziku, materijali i ispit na engleskom jeziku.

Zavirite u BROŠURU PROGRAMA!

ONLINE PRIJAVA

POŠALJI UPIT

Komentari dosadašnjih polaznika:

“Prošla sam brojne edukacije ali ova mi je definitivno bila najbolja. Hvala Vam na svom znanju i iskustvu koje ste podijelili s nama.”

“Hvala vam puno na svemu ove sedmice, stvarno je bilo jako korisno. Mislim da nisam mogla imati bolju bazu za početi sa svim aktivnostima koje ću, nadam se, i uspjeti realizovati.”

“Hvala vam još jednom na izuzetnom znanju koje ste s nama podijelili.”

Hvala draga Silvija na trudu i neizmjernom zalaganju da na buduće Lead Implementer-e preneseš svoje znanje i bogato iskustvo.

„Hvala Vam. Edukacija mi je bila odlična. Definitivno! Ima primjera i template-a i baš se veselim da ih krenem koristiti.“

Hvala Vam još jednom na zanimljivom i profesionalnom predavanju i nesebično podijeljenom znanju. Zadovoljstvo je bilo pohađati još jednu Vašu edukaciju ?

“Hvala Vam na svemu, ovo je bila uvjerljivo najkvalitetnija i najzanimljivija edukacija na kojoj sam imala priliku sudjelovati, prije svega – zbog Vašeg angažmana, strpljivosti i nesebičnog dijeljenja znanja (i onoga u sklopu gradiva, ali i šire). Stvarno sam uživala slušajući Vas, i bogatija sam za više znanja (i šalabahtera?) nego sam se nadala.”

ŠALABAHTER znači više od 500 stranica vrhunski pripremljenog PECB materijala koji dobijete na edukaciji, koji vam ostaje i kojeg kasnije možete koristiti kao smjernice u izgradnji vašeg COMPLIANCE PROGRAMA korak po korak.

Hvala na predivnom treningu i podrsci!!!

Edukaciju vodi certificirani PECB trener: dr.sc. Silvija Vig


 Više o predavačici:

dr.sc. Silvija Vig – certificirani PECB trener

Silvija Vig je savjetnica, trenerica i autorica u području usklađenosti, etike, integriteta i anti-korupcije.

Doktorirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na temu „Utjecaj poslovne etike na uspješnost poslovanja poduzeća“. Autorica je brojnih znanstvenih radova i predavačica kolegija Business Ethics and CSR na Rochester Institute of Technology Croatia. Vlasnica je tvrtke CODUPO Compliance specijalizirane za implementaciju i audit Compliance i anti-korupcijskih programa.

Certificirani je ISO 37001 Anti-bribery Managemnet Systems – Lead Implementer i Auditor, ISO 37301 Compliance Management Systems – Lead Implementer, uz to što je CCEP-I – Certified Compliance and Ethics Professional – International, i LPEC – Leading Professional in Ethics and Compliance.

Autorica je knjige „Poslovna etika – Kako razviti autentično vodstvo i izgraditi kulturu zadovoljnih i angažiranih zaposlenika programima etike i usklađenosti?“, koja je obavezna literatura na više fakulteta i visokoškolskih ustanova u regiji.

Članica je odbora Komisije za društveno odgovorno poslovanje i borbu protiv korupcije Međunarodne trgovačke komore – ICC Hrvatska.