Program usklađenosti – ISO 37301 Compliance Management System

 

Dizajn jedinstvenog Compliance programa prilagođen Vašim potrebama.

Unique Compliance Solution je prilagodljiv postupak za procjenu učinkovitosti postojećeg programa usklađenosti ili izgradnju potpuno novog programa prilagođen zahtjevima vaše tvrtke i industrije u kojoj poslujete.

Ovim strukturiranim procesom dobiva se profil rizika usklađenosti za Vašu tvrtku, zaposlenike i poslovne jedinice.

Ovisno o ishodu procjene i analize izrađuje se jedinstveni program prema najsuvremenijim praksama i međunarodnom standardu ISO 37301 Compliance Management System.

Što je ISO 37301 Compliance Management Systems?

ISO 37301 Sustav upravljanja usklađenošću  – najviši je standard za postavljanje, razvoj, implementaciju, procjenu, održavanje i poboljšanje učinkovitog sustava upravljanja usklađenošću.

Primjenom standarda ISO 37301 tvrtka pokazuje svoju predanost usklađenosti s relevantnim zakonima, regulatornim zahtjevima, industrijskim kodeksima, organizacijskim standardima, kao i standardima dobrog upravljanja, općeprihvaćenim najboljim praksama, etičkim kodeksom i očekivanjima zajednice.

Prema ISO 37301 standardu, CMS se može uspostaviti kao samostalni sustav upravljanja ili se integrirati s drugim sustavima upravljanja temeljenim na standardima kao što su ISO 9001, ISO 45001 i dr.

Kako Vam CODUPO Compliance može pomoći?

Našim klijentima pomažemo u implementaciji, izradi politika, postavljanju internih procesa i procedura, provedbi edukacija i pripremi organizacije za finalnu certifikaciju. Možemo napraviti za Vas:

  • ISO 37301 Gap analizu/ Procjenu
  • ISO 37301 Edukacija/ Implementacija
  • ISO 37301 Priprema za certifikaciju / Savjetovanje
  • ISO 37301 Pre-audit/ Audit

VIŠE O USLUZI IMPLENTACIJE POGLEDAJTE U BROŠURI.

 

Sustainable Development Goals

Ovaj standard pridonosi sljedećim Ciljevima održivog razvoja – Sustainable Development Goals

 

Kontaktirajte nas