Marketing Compliance – Kako izbjeći kršenje marketinške usklađenosti?

 

MARKETING RISK & COMPLIANCE

Marketingašima koji se žele usredotočiti samo na kreativne aspekte marketinške kampanje, standardi usklađenosti mogu se činiti samo kao smetnja.

Zašto biste trebali prisustvovati?

Marketingaši kao kreativni pojedinci fokusirani su na osmišljavanje i dizajn marketinških kampanja. Stvaranje zanimljivog i kreativnog sadržaja za vaše potrošače njihov je osnovni talent. Međutim, važno je uravnotežiti tu kreativnost sa zakonskom usklađenosti. Postoje standardi usklađenosti koje morate ispuniti u marketinškoj kampanji, pogotovo u visoko reguliranim industrijama, što zahtijeva drugačiju vrstu razmišljanja od članova vašeg marketinškog tima. Marketinška usklađenost osigurava da vaš marketinški, oglasni i prodajni sadržaj slijede stroga pravila, standarde i zakone koji su na snazi radi zaštite potrošača i njihovih osobnih podataka.

Ova edukacija daje smjernice kako izgraditi sustav marketinške usklađenosti, objašnjava osnovne elemente i nužne korake koje je potrebno poduzeti da bi sustav učinkovito funkcionirao, koristeći pritom najbolju praksu.

Osigurajte da se članovi vašeg tima usklađenosti i marketinga međusobno razumiju!

Program edukacije:

  • Što je marketinška usklađenost i zašto o njoj treba voditi računa?
  • Pet osnovnih koraka učinkovite marketinške usklađenosti
  • Koje zamke u marketinškoj usklađenosti bi svakako trebali izbjeći?
  • Kako implementirati marketinšku usklađenost u proces stvaranja marketinškog sadržaja?
  • Rizici marketinške neusklađenosti i kako ih umanjiti
  • Ključne odgovornosti Compliance-a u marketinškim procesima
  • Primjeri i vježbe iz marketinške (ne)usklađenosti 

Kome je edukacija namijenjena?

Compliance managerima, voditeljima funkcije usklađenosti, pravnicima, DPO-ima, marketing managerima, zaposlenicima u odjelu usklađenosti, zaposlenicima koji rade na marketinškim poslovima, zaposlenicima marketinških agencija i svima onima koji sudjeluju u procesu izrade i odobravanja marketinških materijala.


Termin: 28. 10. 2022.

Mjesto: online

Cijena: 890,00 + PDV

ONLINE PRIJAVA

KALENDAR EDUKACIJA