Kreiranje temeljnih vrijednosti kompanije

Intenzivna jednodnevna radionica

Cilj programa

Izgradnja optimalne organizacijske kulture započinje definiranjem vrijednosti. Vrijednosti su toliko ključne za razvoj organizacije, da zapravo predstavljaju vodeći pokazatelj usklađenosti i govore svijetu kako organizacija radi i posluje. Osjećaj usklađenosti s vrijednostima organizacije, misijom i vizijom jedan je od najvažnijih razloga zbog kojih zaposlenici vole organizacije u kojima rade. Cilj edukacije je pomoći polaznicima da razumiju važnost temeljnih vrijednosti, način njihovog određivanja i implementacije u sustav.

Kome je radionica namijenjena?

Menadžerima za ljudske potencijale, menadžerima za usklađenost i svima onima koje zanima kako definirati, kreirati i implementirati organizacijske vrijednosti u sustav.

Nakon sudjelovanja u ovoj radionici, moći ćete:

  • Razumjeti važnost temeljnih vrijednosti
  • Odrediti vrijednosti vaše organizacije
  • Prepoznati ključne pogreške kod određivanja vrijednosti
  • Definirati načine kako implementirati vrijednosti u sustav
  • Razumjeti kako izgraditi organizacijsku kulturu temeljenu na vrijednostima

Predavač: dr.sc. Silvija Vig

Kalendar edukacija


 

dr.sc. Silvija Vig

Svoju profesionalnu karijeru usmjerila je u područja bihevioralne i poslovne etike, izgradnje organizacijske kulture i autentičnog vodstva te implementacije programa usklađenosti i etike. Dosadašnje radno iskustvo stjecala je više od dvadeset godina na menadžerskim pozicijama u zemlji i regiji.

Doktorirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na temu Utjecaja poslovne etike na uspješnost poslovanja poduzeća iz čijeg istraživanja je proizašao i model izvrsnosti – VIG Model™.

Od 2015. godine posjeduje prestižni certifikat LPEC – Leading Professional in Ethics and Compliance, Američke asocijacije za etiku i usklađenost.

Od 2018. godine članica je Komisije za društveno odgovorno poslovanje i borbu protiv korupcije Međunarodne trgovačke komore – ICC Hrvatska.

Bila je dugogodišnji gost predavač na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, te predavač i nositelj nekoliko kolegija iz područja menadžmenta na drugim obrazovnim ustanovama. Autor je brojnih znanstvenih članaka iz područja organizacijske kulture i vodstva, poslovne etike i usklađenosti; certificirani je ISO 31000 Lead Risk Manager, ISO 37001 Lead Auditor, Certificirani ISO 19600 Lead Compliance Manager, NLP Master Practitioner, NLP Master Practitioner Coach i Executive Coach, član NLPEA – NLP Association of Excellence i International Coach Federation – ICF-a.

Iskusna je govornica u području usklađenosti i etike, bihevioralne i poslovne etike. Autorica je knjige „Poslovna etika – Kako razviti autentično vodstvo i izgraditi kulturu zadovoljnih i angažiranih zaposlenika programima etike i usklađenosti?“ – prve knjige koja detaljno obrađuje implementaciju programa etike i usklađenosti na hrvatskom jeziku.