In-house edukacija za viši i srednji management prema ISO 37001

 

Zašto biste trebali prisustvovati?

Edukacija pruža višem i srednjem menadžmentu razvoj potrebnih stručnih vještina kako bi podržali organizaciju u implementaciji, primjeni, upravljanju i održavanju Antikorupcijskog programa, tj. Sustava za upravljanje protiv podmićivanja (ABMS- Anti-bribery Management System) koji se temelji na ISO 37001 standardu.
Antikorupcijski program temeljen na ISO 37001 standardu služi kao okvir predostrožnosti organizacijskog integriteta, pomaže u suzbijanju rizika korupcije i potiče kulturu temeljenu na integritetu.
Edukacija daje detaljan prikaz osnovnog koncepta antikorupcijskog programa prema ISO 37001 standardu, objašnjava ulogu višeg i srednjeg menadžmenta u procesu implementacije te daje odgovor kako izgraditi „ton na vrhu“ (Tone at the Top) kao jedan od temeljnih preduvjeta učinkovitog Antikorupcijskog programa. Cilj edukacije je naučiti kako podržati organizaciju da učinkovito planira, implementira, upravlja, nadgleda i održava ABMS.

Kome je edukacija namijenjena?

• Višem i srednjem menadžmentu
• Članovima Uprave i Nadzornog odbora
• Koordinatorima Antikorupcijskog programa
• Službenicima za usklađenost / Voditeljima funkcije usklađenosti
• Voditeljima pravne službe, ljudskih potencijala, internim revizorima, povjerljivim osobama za prijavu nepravilnosti, etičkim povjerenik i dr.

Predavač: dr.sc. Silvija Vig, CCEP-I

POŠALJI UPIT

Kalendar edukacija


 

dr.sc. Silvija Vig

Svoju profesionalnu karijeru usmjerila je u područje usklađenosti, bihevioralne i poslovne etike te izgradnje organizacijske kulture. Dosadašnje radno iskustvo stjecala je više od dvadeset i pet godina na menadžerskim pozicijama u zemlji i regiji.

Doktorirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na temu „Utjecaj poslovne etike na uspješnost poslovanja poduzeća“. Autor je brojnih znanstvenih radova, predavač na nekoliko visokoškolskih ustanova i autor knjige „Poslovna etika – Kako razviti autentično vodstvo i izgraditi kulturu zadovoljnih i angažiranih zaposlenika programima etike i usklađenosti?“ Posjeduje sljedeće certifikate:

CCEP-I – Certified Compliance & Ethics Professional – International
LPEC – Leading Professional in Ethics & Compliance
Certified ISO 19600 Compliance Management Systems
Certified ISO 37001 Anti-bribery Management Systems – Lead Implementer & Auditor
Certified ISO 31000 Lead Risk Manager
Certified CTT – Cultural Transformation Consultant
Certified Executive Coach, Certified NLP Master Practitioner & NLP Master Practitioner Coach

Članica je odbora Komisije za društveno odgovorno poslovanje i borbu protiv korupcije Međunarodne trgovačke komore – ICC Hrvatska
Pre-vetted expert of the Regional Anti-corruption Initiative – RAI