Certificirani menadžer za usklađenost – prema ISO 37301 standardu

 

Zašto biste trebali prisustvovati?

Ova edukacija omogućuje vam razvijanje potrebnog znanja i vještina za uspostavljanje, razvoj, primjenu, procjenu, održavanje i poboljšanje učinkovitog sustava upravljanja usklađenosti (Compliance Management Systems – CMS) koji se temelji na normi ISO 37301. Tijekom ove edukacije steći ćete temeljna znanja, upoznati se s najboljim praksama sustava upravljanja usklađenosti i naučiti osnovne elemente potrebne za implementaciju i upravljanje CMS-om, koji uključuju: utvrđivanje obveza i odgovornosti funkcije praćenja usklađenosti, uspostavljanje ciljeva i politika CMS-a, pojašnjenje uloge vodstva u implementaciji CMS-a, stvaranje kulture usklađenosti, planiranje i kontrolu postupaka, mjerenje učinka, reviziju, izvještavanje menadžmenta i kontinuirano poboljšanje.

Nakon savladavanja svih potrebnih elemenata sustava upravljanja usklađenosti, možete pristupiti certifikacijskom ispitu i prijaviti se za „PECB Certified ISO 37301 Compliance Managment Systems – Lead Implementer“

Posjedovanjem certifikata PECB Certified ISO 37301 Compliance Management Systems – Lead Implementer moći ćete dokazati da imate stručno znanje i profesionalne sposobnosti za učinkovito upravljanje sustavom usklađenosti u organizaciji.

Tko bi trebao prisustvovati?

 • Službenici za usklađenost / Voditelji funkcije usklađenosti
 • Stručni savjetnici / savjetnici koji žele ovladati sustavom upravljanja usklađenosti na temelju ISO 37301 standarda
 • Pojedinci koji surađuju ili oni koji daju podršku funkciji usklađenosti u organizaciji (pravna služba, interni revizori, menadžeri za upravljanje rizikom, DPO, povjerljiva osoba za prijavu nepravilnosti, članovi Uprave i dr.)
 • Zaposlenici u odjelu usklađenosti

Ishodi učenja

 • Razumjeti sve elemente i operacije sustava upravljanja usklađenosti prema ISO 37301 i njegovim glavnim procesima
 • Razumjeti povezanost između ISO 37301 i drugih standarda i regulatornih okvira
 • Razumjeti koncepte pristupa, standarda, metoda i tehnika za provedbu i učinkovito upravljanje sustavom usklađenosti
 • Naučiti kako podržati organizaciju da učinkovito planira, implementira, upravlja, nadgleda i održava CMS
 • Steći stručna znanja za savjetovanje organizacije u primjeni najboljih praksi CMS-a

Edukacijski pristup

 • Ova se edukacija temelji na teoriji i najboljim praksama koje se koriste u provedbi i upravljanju sustavom usklađenosti prema ISO 37301
 • Predavanja su upotpunjen primjerima na temelju studija slučaja
 • Praktične vježbe slične su certifikacijskom ispitu

Certificirani PECB trener:  dr.sc. Silvija Vig

Mjesto: online

Datumi:

17. – 21. 10. 2022. (9:00 – 14:00)

Cijena: 6.860,00 Kn (910,48 Euro) + PDV

POŠALJI UPIT

ONLINE PRIJAVA

Komentari dosadašnjih polaznika:

“Prošla sam brojne edukacije ali ova mi je definitivno bila najbolja. Hvala Vam na svom znanju i iskustvu koje ste podijelili s nama.”

“Hvala vam puno na svemu ove sedmice, stvarno je bilo jako korisno. Mislim da nisam mogla imati bolju bazu za početi sa svim aktivnostima koje ću, nadam se, i uspjeti realizovati.”

“Hvala vam još jednom na izuzetnom znanju koje ste s nama podijelili.”

„Hvala Vam. Edukacija mi je bila odlična. Definitivno! Ima primjera i template-a i baš se veselim da ih krenem koristiti.“

“Hvala Vam na svemu, ovo je bila uvjerljivo najkvalitetnija i najzanimljivija edukacija na kojoj sam imala priliku sudjelovati, prije svega – zbog Vašeg angažmana, strpljivosti i nesebičnog dijeljenja znanja (i onoga u sklopu gradiva, ali i šire). Stvarno sam uživala slušajući Vas, i bogatija sam za više znanja (i šalabahtera😉) nego sam se nadala.”

ŠALABAHTER znači više od 500 stranica vrhunski pripremljenog PECB materijala koji dobijete na edukaciji, koji vam ostaje i kojeg kasnije možete koristiti kao smjernice u izgradnji vašeg COMPLIANCE PROGRAMA korak po korak.

Edukaciju vodi certificirani PECB trener: dr.sc. Silvija Vig

dr.sc. Silvija Vig

Svoju profesionalnu karijeru usmjerila je u područje usklađenosti, bihevioralne i poslovne etike te izgradnje organizacijske kulture. Dosadašnje radno iskustvo stjecala je više od dvadeset i pet godina na menadžerskim pozicijama u zemlji i regiji.

Doktorirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na temu „Utjecaj poslovne etike na uspješnost poslovanja poduzeća“. Autor je brojnih znanstvenih radova, predavač na nekoliko visokoškolskih ustanova i autor knjige „Poslovna etika – Kako razviti autentično vodstvo i izgraditi kulturu zadovoljnih i angažiranih zaposlenika programima etike i usklađenosti?“ Posjeduje sljedeće certifikate:

CCEP-I – Certified Compliance & Ethics Professional – International
LPEC – Leading Professional in Ethics & Compliance
Certified ISO 37301 Compliance Management Systems – Lead Implementer
Certified ISO 37001 Anti-bribery Management Systems – Lead Implementer & Auditor
Certified ISO 31000 Lead Risk Manager
Certified CTT – Cultural Transformation Consultant
Certified Executive Coach, Certified NLP Master Practitioner & NLP Master Practitioner Coach

Članica je odbora Komisije za društveno odgovorno poslovanje i borbu protiv korupcije Međunarodne trgovačke komore – ICC Hrvatska
Pre-vetted expert of the Regional Anti-corruption Initiative – RAI